A Tuce, Kajtaz i Gudelj?

Predrag Jurić (58) vratio se nogometu!

Čitlučanin će u nadolazećoj polusezoni igrati u Zagori iz Unešića, članu 3. HNL Jug u čijim redovima igra i Drago Gabrić (33), bivši nogometaš Hajduka i jedna od ikona hrvatskih nogometnih travnjaka.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2020. u 15:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treća HNL trebala bi biti idealna liga u kojoj će mlađi igrači napraviti svoje prve seniorske korake te se 'kaliti' za nešto više. Dobro je kad u takvim situacijama kraj sebe imaju nekog iskusnijeg tko će znati stati na loptu i reći pokoju dobru riječ. A to je zasigurno Predrag Jurić (58), bivši nogometaš Dinama koji je zabijao velikom Real Madridu i Borussiji Dortmund!

On će u nadolazećoj polusezoni igrati u Zagori iz Unešića, članu 3. HNL Jug u čijim redovima igra i Drago Gabrić (33), bivši nogometaš Hajduka i jedna od ikona hrvatskih nogometnih travnjaka.

Sa 58 godina na leđima Jurić će zasigurno donijeti dašak iskustva u spomenutog trećeligaša, a na nogometne terene se vratio 19 godina nakon što je odigrao zadnje utakmice za Hrvatski dragovoljac, prenosi 24sata.hr.

U bogatoj je karijeri igrao za Velež, GOŠK, da bi u sezoni 1984/85 igrao za zagrebački Dinamo te u 38 utakmica zabio dva gola.

Poslije se vratio u Velež, a igrao je još za Real Burgos, Marbellu i Meridu te Hrvatski dragovoljac u kojem je 2001. i završio karijeru.

Kopirati
Drag cursor here to close