E, nećete sad ništa!

Pravi "Heysel" u Dinamu: Otkaz svim članovima Bjeličina stožera!

Večeras su iz Dinama putem svoje službene stranice javili kako su povukli potez kojim raskidaju ugovore sa svim članovima trenerskog stožera Nenada Bjelica. Međutim, sam trener - zasad - ostaje u dosadašnjem statusu.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2020. u 22:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Anadolija / Nenad Bjelica

Nakon što su Dinamov trener Nenad Bjelica i igrači odbili prihvatiti smanjenje plaća, danas je klupska uprava reagirala brzo, ali i neočekivano.

Naime, večeras su iz Dinama putem svoje službene stranice javili kako su povukli potez kojim raskidaju ugovore sa svim članovima trenerskog stožera Nenada Bjelica. Međutim, sam trener - zasad - ostaje u dosadašnjem statusu.

"Odlukom Uprave GNK Dinamo od 26. ožujka 2020., raskinuti su ugovori o suradnji za sljedeće članove stručnog stožera prve momčadi GNK Dinamo:

1. Rene Poms
2. Nino Bule
3. Silvije Čavlina
4. Martin Mayer
5. Karlo Reinholz
6. Jasmin Osmanović", stoji u priopćenju.

Podsjetimo, Dinamo je prekjučer ponudio smanjenje plaće svim zaposlenicima za trećinu, dok jedna trećina bila plaćena naknadno.

Igrači i Bjelica jučer su to odbili, tako da je bilo za očekivani nekakvu reakciju uprave.

Zanimljivo, među prvima su ovu vijest prenijeli Poljaci, koji i dalje prate njegov trenerski rad, s obzirom da je Bjelica od kolovozu 2016. do svibnja 2018. godine bio trener poljskog kluba Lecha iz Poznańa.

Kopirati
Drag cursor here to close