La Liga

Povratnik u Primeru Cadiz usred Madrida svladao Real

Nezadovoljstvo prezentacijom svoje momčadi Zidane je pokazao na startu drugog dijela kad je promijenio čak četiri igrača. U svlačionici su ostali Ramos, Modrić, Lucas i Isco.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2020. u 21:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Real Madrid | Twitter / Nakon nedavnog poraza s Vatrenima od Francuske, Luka Modrić ubilježio je i jedan prvenstveni

Na Alfredo di Stefano stadionu u Madridu u šestom kolu La Lige Cadiz je napravio veliko iznenađenje i pobijedio favorizirani Real rezultatom 0:1.

Hrabri gosti su se sjajno postavili na početku utakmice te su brzim akcijama iznenadili domaćine.

U 16. minuti iskusni Negredo bio je asistent za Lozana, koji u situaciji jedan na jedan prebacuje vratara Courtoisa i zabija za iznenađujućih 0:1.

Real je u prvom dijelu potpuno dominirao u posjedu lopte, no gostujući bunker im je bio totalna enigma.

Najbolju priliku Kraljevski klub je propustio u 39. minuti kad je Varane bio najbrži u kaznenom prostoru Cadiza nakon centaršuta, ali njegov udarac glavom ne pronalazi put do mreže protivnika.

Nezadovoljstvo prezentacijom svoje momčadi Zidane je pokazao na startu drugog dijela kad je promijenio čak četiri igrača. U svlačionici su ostali Ramos, Modrić, Lucas i Isco, a ušli Militao, Asensio, Valverde i Casemiro.

No ni te izmjene nisu Realu donijele puno, jednostavno nije to bila večer Kraljevskog kluba.

Čini se kako je posebno taktički pogriješio izvođenjem Modrića, odnosno uvođenjem Valverdea, jer je u drugom poluvremenu nestalo i ono malo kretivnosti u sredini, a igrači Reala pribjegavali su šablonima koje nije bilo teško čitati.

Prvu pravu priliku u drugome dijelu imao je Junior Vinicius u 68. minuti, ali je pucao pored gola. U 82. minuti Benzema pogađa gredu, što je bila i posljednja prilika Reala na utakmici, koja je završila pobjedom Cadiza rezultatom 0:1. 

Ranije je Granada kod kuće svladala Sevillu 1:0, dok je Atletico Madrid upisao pobjedu na gostovanju kod Celte u Vigu (2:0).

U kasnijem večernjem terminu igrali su Getafe i Barcelona.
 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close