Kraj priče

Potvrđeno: Kovačić posuđen u Chelsea, Courtois u Realu

Kovačić, 24-godišnji vezni igrač, zatražio je od Real Madrida da ga pusti iz kluba kako bi negdje drugdje igrao u kontinuitetu u prvoj postavi.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2018. u 22:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europski prvak Real Madrid posudio je hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića u londonski Chelsea na godinu dana, priopćio je u srijedu madridski klub.

''Real Madrid i Chelsea postigli su sporazum o posudbi Matea Kovačića ove sezone, do 30. lipnja 2019. godine", naveo je Real Madrid u priopćenju.

Kovačić, 24-godišnji vezni igrač, zatražio je od Real Madrida da ga pusti iz kluba kako bi negdje drugdje igrao u kontinuitetu u prvoj postavi. On s Real Madridom ima ugovor na još tri sezone te će se vratiti iduće ljeto. Kovačiću će Chelsea biti četvrti klub u karijeri nakon zagrebačkog Dinama, Intera i Reala.

Istovremeno je priopćio kako je iz Chelsea doveo belgijskog vratara Thibauta Courtoisa. On će u četvrtak u Madridu potpisati ugovor na šest godina. Prošli mjesec je bio proglašen najboljim vratarom Svjetskog prvenstva.

U Real Madridu će se za mjesto među vratnicama natjecati s Keylorom Navasom.

"Chelsea i Real Madrid večeras su postigli sporazum o prelasku Courtoisa. U sklopu kompletiranja posla Mateo Kovačić će se pridružiti ''Plavcima'', priopćio je klub iz Londona.

Kopirati
Drag cursor here to close