Osmo pojačanje Plemića

Potpisao Toni Jović

Sport / Nogomet | 08. 08. 2016. u 13:39 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je danas potpisao novog igrača, u Mostar je stigao 23-godišnji krilni napadač Toni Jović. 

“HŠK Zrinjski Mostar službeno potvrđuje da je Toni Jović od danas novi igrač aktualnog prvaka BiH, a dres s lentom bi trebao nositi do 2019. godine”, potvrdili su u Zrinjskom.

“Jović je rođen 2. rujna 1992. u Novoj Gradišci, prošao je omladinsku školu Rijeke, a u naš klub stiže nakon dvije pune sezone u redovima banjolučkog Borca za koji je u 60 službenih utakmica postigao 11 pogodaka”, dodaju prvaci. 

 

“Sigurno neću imati problema s prilagodbom na novu sredinu, ali sada mi je najvažnije da se vratim na teren nakon operacije koljena koju sam imao prije tri mjeseca”, izjavio je Jović.

“Taj povratak će pričekati još neko vrijeme, ali oporavak ide prema planu. Jako sam zahvalan Zrinjskom koji me je odlučio angažirati usprkos ozljedi koja je iza mene i zbog toga s još većim nestrpljenjem čekam utakmice kako bih dao svoj doprinos da nova titula završi u Mostaru. Sigurno imamo najbolju momčad u BiH i s pravom želimo obraniti naslov prvaka”, dodao je. 

O dolasku Jovića u Mostar spekulira se već neko vrijeme, no sada je i službeno osmo novo ime u redovima prvaka koji su ovog ljeta već potpisali: vratara Dalibora Kozića, stopera Slobodana Jakovljevića, bekove Marija Barića i Luku Lučića, napadača Momčila Mrkaića, veznjaka Matu Pehara i bjelokošćanskog ofenzivca Germaina Kouadija.

Kopirati
Drag cursor here to close