Velika pobjeda povratnika

Posušju uspjelo ono što nije ni Veležu ni Olimpiku

HŠK Posušje deset godina nije igrao u Federalnoj ligi, drugom rangu nogometa u BiH. No, ove sezone su se vratili, a imaju namjeru da tu ostanu još neko vrijeme.
Sport / Nogomet | 10. 08. 2020. u 11:11 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ambicije ovog kluba su velike, a očito i mogućnosti. Posušje je u zadnjem susretu prvog kola Prve lige u gostima svladalo TOŠK u Tešnju s 1:0.

 Ovakav rezultat ima dodatnu težinu ako se zna da TOŠK u Tešnju nisu pobijedila dva zadnja pobjednika Prve lige – Olimpik i Velež.

 ''Dominirali smo sve osim tih 15 minuta na početku susreta. Imali smo prvo poluvrijeme dvije, tri šanse i trebali voditi. Drugo poluvrijeme ušli smo loše, ali kako je vrijeme odmicalo igrali smo sve bolje i bolje. Bog dragi nas je nagradio za jedanaesterac i mislim da smo apsolutno zaslužili pobjedu. Znali smo da TOŠK dvije i pol godine nije izgubio kod kuće i drago nam je što mi baš bili tu koji su uzeli tri boda", kazao je Ćorić za SportSport.

 Posušje se vratilo u Prvu ligu i sudeći po njihovim aktivnostima tijekom ljeta moglo bi igrati zapaženu ulogu.

 "Nismo opterećeni rezultatom, no sigurno je da ćemo igrati finu ulogu. Pokazali smo to i sada. Imamo sve potrebne stvari za stabilnog prvoligaša, a tako će mislim i biti", dodao je Ćorić.

Kopirati
Drag cursor here to close