Ponos

Posušje: Državni prvaci na prijemu kod načelnika

Deset zlatnih državnih prvaka, u pratnji svojih trenera, Ljube Crnogoraca i Damira Ramljaka, u utorak je boravilo na prijemu kod načelnika općine Branka Bage.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2019. u 15:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U finalnom turniru DFA mini lige 2018./2019. odigranom 5. svibnja 2019. u Sarajevu, limači HŠK Posušje (rođeni 2009. godine) izborili su pobjedu, čime su postali državni prvaci u svojoj kategoriji. Na taj način postigli jedan od najvećih uspjeha svoga kluba.

Deset zlatnih državnih prvaka, u pratnji svojih trenera,  Ljube Crnogoraca i Damira Ramljaka, tom je prigodom u utorak boravilo na prijemu kod načelnika općine Branka Bage. 

Foto: PR / Državni prvaci na prijemu kod načelnika općine Posušje

Kako je ovom prigodom kazao trener Crnogorac, ovom izuzetnom rezultatu prethodio je mukotrpan predan rad, disciplina i odricanje, kako djece tako i njihovih roditelja kojima je uputio posebno priznanje i zahvalu.

Također je naglasio kako ovi mladi sportaši nisu samo dobri na sportskim terenima, već da su gotovo svi i izvrsni učenici. Istaknuo je i njihov izražen timski rad, odnosno zajedništvo, bez kojeg ne bi bilo ovog rezultata.

Načelnik Bago uputio je čestitke mladim nogometašima te im je zahvalio na ovom vrhunskom uspjehu u svoje ime,  te u ime žitelja Posušja.  

Foto: PR / Državni prvaci na prijemu kod načelnika općine Posušje

''Na ovaj način u najboljem svjetlu promovirate naš kraj i naš sport. Priznanje upućujem i vašim roditeljima, trenerima i klubu bez kojih ne bi bilo moguće ostvariti ovako veliki rezultat. Siguran sam da ćete pored uspjeha koje ostvarujete u sportu, izrasti i u kvalitetne ljude'', rekao je načelnik Bago.

Uz to im je poželio da uz uspjehe u sportu zadrže vrlinu skromnosti koja krasi velike ljude, navodeći kao primjer igrače Hrvatske nogometne reprezentacije.  

Foto: PR / Državni prvaci na prijemu kod načelnika općine Posušje

Na kraju susreta uz gostima su uručeni i simbolični pokloni.

Kopirati
Drag cursor here to close