Blizu ostanka u ligi

Posložena obrana: GOŠK bez primljenog pogotka iz igre u 2021.

Nakon katastrofalne jeseni GOŠK iz Gabele bolje je ušao u proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.
Sport / Nogomet | 30. 03. 2021. u 11:54 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

GOŠK je u nedlelju odigrao 0:0 kod Radnika u Hadžićima i barem malo se primaknuo sredini ljestvice u Prvoj ligi Federacije BiH.

Tako Gabeljani pod vodstvom Ivana Bubala, njihovog trećeg trenera u sezoni, nemaju nijedan poraz, iako mogu donekle žaliti za prilikama u Hadžićima, jer Kulović, Jusufbašić i Haračić mogli su realizirati barem jednu od prilika koje su imali.

"Strašno loša utakmica, po još gorem terenu. Mislim da se Radnik nedavno protiv Travnika na svom terenu postavio otvoreno i primio je četiri gola, pa sada protiv nas jedino što su htjeli je ne primiti gol. U takvoj utakmici nisu nam napravili niti jednu priliku, a mi smo ih imali tri. Ali, više se nije moglo izvući", kaže Bubalo za Sportske novosti.
 
Bljesak.info / Trener GOŠK-a Ivan Bubalo
 
Trener GOŠK-a vodio je četiri utakmice ovog proljeća u Prvoj ligi Federacije BiH i ostvario dvije pobjede. U zadnje dvije uzeo je tek dva boda, no treba uzeti u obzir da su Gabeljani igrali sa Zvijezdom, kojoj je to jedina utakmica u 2021. da nije slavila, te s inače vrlo tvrdim Radnikom.
 
"U nedjelju smo bili bez Igora Savića, koji je s reprezentacijom, te Josipa Šantića, koji ima žute kartone. Igrali smo bez dva veznjaka, a to nam je u ovakvoj utakmici nedostajalo. Ipak, ako ništa, i dalje smo bez primljenog gola u ovoj godini, točnije primili smo samo jedan iz jedanaesterca od Zvijezde", dodao je Bubalo.
 
Njegova momčad za uskrsni vikend dočekuje Bratstvo iz Gračanice, koje je u krizi rezultata i koje nema pobjede još od listopada.
 
"Vraćaju nam se Šantić i Savić, ali Jusufbašić neće igrati zbog kartona. Pokušat ćemo nastaviti ovako, čvrsto nazad, a naprijed iskoristiti neku od šansi",  zaključio je Ivan Bubalo, trener GOŠK-a, prenose Sportske novosti.
Kopirati
Drag cursor here to close