Ponosni na svoje

Poruka Daliću na billboardu: Livno se ponosi tobom!

Veliki plakat koji govori ''Livno se ponosi tobom'' s hrvatskom zastavom u pozadini i slikom Zlatka Dalića sa strane obišao je cijeli svijet.
Sport / Nogomet | 07. 07. 2018. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog uspjeha hrabrog, a nadasve skromnog čovjeka i njegove ekipe Hrvatska je u nogometnom transu. Riječ je o Zlatku Dalić, izborniku Vatrenih koji je odmah nakon što je stao na to odgovorno mjesto, izborio nastup na ovom SP nakon loše ere Ante Čačića dobio mnoge pohvale i simpatije navijača

Nije prošao nezapaženo niti nastup imotskog „tića“ Ante Rebića koji je također dobio jedan plakat velikih dimenzija u svom rodnom Imotskom.

U Livnu, rodnom kraju izbornika Dalića odmah na ulazu u mjesto osjeti se ponos s rezultatima hrvatskog izbornika. Naime, veliki plakat koji govori „Livno se ponosi tobom“ s hrvatskom zastavom u pozadini i slikom Zlatka Dalića sa strane obišao je cijeli svijet.

Autor ovog plakata je Mirko Brdar koji je istaknuo kako je to samo mali znak koliko oni cijene hrvatskog stratega: ''Sve je to bilo spontano, ali samo jedan mali znak koliko ga stanovnici Livna cijene. Želim mu svu sreću i nek ode do kraja!''

Iako ga nismo vidjeli u postavi s Antom Čačićem, piše Dalmacijanews.hr, novi izbornik baš mu je dao veliku priliku koju je on objeručke prihvatio i nadasve opravdao.  Iz Imotskog, grada mercedesa te Crvenog i Modrog jezera u redovima je reprezentacije Ante Rebić.

U svom rodnom Imotskom i Rebić je dobio plakat s mjestom u pozadini i njegovom slikom nakon prvog pogotka s Argentinom, a ispod slike pisalo je ''krv imotska, geni kameni, srce vatreno“ uz logo Imotske bojne koja je, čini se, autor ovog prikaza kako Imotski živi za svog Rebića.

Kopirati
Drag cursor here to close