Liga nacija

Portugal i bez Ronalda prvi izborio završnicu Lige nacija

Momčad koju uspješno vodi Fernando Santos probila se bez Cristiana Ronalda u skupini protiv Poljske i Italije te će igrati na završnom turniru tijekom lipnja.
Sport / Nogomet | 17. 11. 2018. u 23:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalska nogometna reprezentacija odigrala je u subotu u Milanu bez pogodaka protiv Italije i tako postala prva nacionalna vrsta koja je izborila nastup na završnom turniru Lige nacija koji će se održati u lipnju.

Portugal nakon osvajanja Europskog prvenstva možda nije briljirao na SP-u u Rusiji ovog ljeta, no vratio se u krug najboljih tijekom Lige nacija ove jeseni.

Iako bez Cristiana Ronalda koji je dobio poštedu u ovom natjecanju, momčad koju uspješno vodi Fernando Santos probila se u skupini protiv Poljske i Italije te će igrati na završnom turniru tijekom lipnja.

Nakon dvije osigurane pobjede tijekom rujna i listopada, Portugalci su u subotu odigrali svoju najslabiju utakmicu u Ligi nacija u Milanu, no jalovi 'azzurri' propustili su svoje prilike tijekom prvog poluvremena, a u drugom je njihov pritisak oslabio pa su gosti preko Cancela i Joao Marija mogli čak i do pobjede.

Na kraju je susret završio bez pogodaka, što znači da Portugal ostaje nedostižan na vrhu grupe sa sedam osvojenih bodova, a Italija je druga, dok Poljska ispada u niži rang Lige nacija bez obzira na ishod dvoboja protiv Portugala u posljednjem kolu, koje se u utorak igra u Guimaraesu.

Kopirati
Drag cursor here to close