International Champions Cup

Poraz prvaka Europe na početku priprema u Americi

"Bio bi odlično kada bi ove sezone bili bolji nego prošle. To je naš cilj, ne gledamo druge momčadi", poručio je trener engleskog sastava Jürgen Klopp nakon poraza od Borussije.
Sport / Nogomet | 20. 07. 2019. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Bivši klub Jürgena Kloppa bio je bolji od sadašnjeg

Pobjednik Lige prvaka Liverpool otvorio je američku turneju porazom od Borussije Dortmund rezultatom 3:2 u susretu igranom pred 40.000 gledatelja na stadionu Notre Dame u Indiani.

Njemački sastav je poveo već u trećoj minuti utakmice golom Paca Alcacera. Izjednačio je Harry Wilson u 35. minuti, no Borussija je golovima Thomasa Delaneyja u 53. i Jacoba Bruuna Larsena u 58. minuti stigla do prednosti 3-1. Redsi su smanjili zaostatak u 75. minuti pogotkom Rhiana Brewstera iz kaznenog udarca.

Za Liverpool, koji je igrao bez najboljih igrača (Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino i Alisson), posljednjih pola sata je nastupio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

"Bez obzira na poraz na ovoj utakmici vidjeli smo više pozitivnih nego negativnih stvari. Teren je bio težak jer to nije nogometno igralište, međutim atmosfera je bila sjajna. Bio bi odlično kada bi ove sezone bili bolji nego prošle. To je naš cilj, ne gledamo druge momčadi", poručio je trener engleskog sastava Jürgen Klopp.

Liverpool će iduću utakmicu igrati u nedjelju kada će na stadionu Fenway Park u Bostonu odmjeriti snage protiv Seville, piše Hina.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close