Bundesliga

Poraz Bayerna

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić opet se je upisao u strijelce, a Bayern je u subotu izgubio u gostima kod Bayer Leverkusena.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2019. u 19:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 20. kolu Bundeslige Hoffenheim je kod kuće protiv Fortune iz Düsseldorfa odigrao 1-1, a Kramarić je bio strijelac vodećeg gola za domaćine u 15. minuti iz penala. Remi Fortuni donio je Hennings u 46. minuti.

U prošlom kolu Kramarić je postigao dva pogotka u pobjedi protiv Freiburga, a njegov ovosezonski učinak zasad iznosi 9 golova i 2 asistencije.

Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, poveo je u gostima kod Bayer Leverkusena pogotkom Leona Goretzke (41). No, u drugom poluvremenu uslijedio je preokret. Leon Bailey je u 53. minuti iz slobodnog udarca poravnao na 1-1, a deset minuta kasnije Kevin Volland zabija za vodstvo "apotekara". Pobjedu domaćina potvrdio je Lucas Alario u 87. minuti iz kontranapada, prenosi Hina.

Poraz Bayerna iskoristila je vodeća Borussia Dortmund, koja je prednost u odnosu na "Bavarce" povećala na sedam bodova. Borussia je u gostima kod Eintrachta iz Frankfurta povela preko Marca Reusa (22), dok je izjednačenje domaćinima donio srpski nogometaš Luka Jović (36).

Hrvatski napadač u dresu Eintrachta Ante Rebić za razliku od prošlog kola, ovaj puta nije bio strijelac, ali je imao dvije odlične prigode, u 34. i 36. minuti, ali je njegove pokušaje zaustavio golman Borussije.

Rezultati by SofaScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close