Čega se lik dosjetio

Poludio u izolaciji: Kolima se vozio 3000 km u bijegu kući!

Pione Sisto je i ranije bio poznat po neobičnom ponašanju. Iago Aspas još se prije krize izazvane koronavirusom žalio kako se Sisto ponaša drukčije od ostalih.
Sport / Nogomet | 29. 03. 2020. u 06:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Pione Sisto igra od 2016. godine u Celti Vigo

Nogometaš Celte Pione Sisto prekršio je pravilo o izolaciji i napustio karantenu u Vigu kako bi se vratio u domovinu - Dansku.

Kako je zračni prijevoz u Španjolskoj obustavljen, 25-godišnji Sisto je automobilom otišao u Dansku. Zapravo, bolje reći - pobjegao je.

Krilni igrač je prevalio put od preko 2.800 kilometara i u vozilu je proveo čak 27 sati, a klubu se javio tek nakon što je stigao u rodni Kopenhagen.

Iz Selte su najavili da će Danac porijeklom iz Južnog Sudana (inače je rođen u Ugandi) biti kažnjen, a na koji način, još nije poznato.

Ovaj 25-godišnji nogometaš ubilježio je 100 nastupa za Celtu (10 pogodaka), dok je dres nacionalne vrste Danske oblačio 21 put.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#GranadaCelta

A post shared by RC Celta (@rccelta) on

Sisto je i ranije bio poznat po neobičnom ponašanju. Iago Aspas još se prije krize izazvane koronavirusom žalio kako se Sisto ponaša drukčije od ostalih.

"Sve čini naopako. Mlad je momak, daleko je od kuće... hrani se drukčije od ostalih. Čudne mu stvari prolaze kroz glavu",  žalio se kapetan Celte.

Mladiću koji vrijeme u Vigu - gradu od pola milijuna stanovnika na sjevero-zapadu Španjolske - provodi gotovo isključivo sam, prošle godine u svibnju pala je na pamet ideja da će se tri tjedna hraniti isključivo voćem!

"Izgubio sam kontrolu, u jednom trenutku činilo mi se da gubim razum koliko sam duboko ponirao u sebe. U tom stanju shvatiš neke stvari, doživiš neka iskustva, saznaš u što vjeruješ, osjetila mirisa, okusa i dodira su izraženija", priznao je nakon te epizode Sisto.

Inače, Španjolska je jedno od žarišta koronavirusa sa 72.248 zaraženih osoba, od čega je 5.812 izgubilo život. S druge strane, u Danskoj je zaražena 2.201 osoba, uz 65 smrtnih slučajeva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

  !

A post shared by P I O N E  S I S T O (@sisto1995) on

Kopirati
Drag cursor here to close