Brazil, neredi

Policija intervenirala na otvorenom treningu nogometaša Brazila

Organizatori treninga su prvo pustili 200 navijača u kamp, dok su ostali satima čekali ispred zaključanog ulaza. Rezultiralo je to pobunom nezadovoljnih navijača, a uplašenu i uplakanu djecu odrasli su morali izvlačiti iz pobješnjele mase.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2018. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S velikim ambicijama započeo je Neymarov Seleção pripreme za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a jedini trening brazilske nogometne reprezentacije koji je trebao biti otvoren za javnost, pretvorio se u pravi kaos.

Brazilski nogometni savez sigurno je sve to zamišljao potpuno drukčije, ali se na kraju susret navijača sa zvijezdama završio uz naguravanje, zvižduke, suze i na koncu uz intervenciju policije.

Nekih 400 fanova čekalo je pred ulazom u trening centar Granja Comary u saveznoj državi Rio de Janeiro, blokirajući promet, javio je news portal UOL.

Navijači su imali samo jedno na umu: Pogledati svoje ljubimce na jedinom otvorenom treningu prije njihova odlaska u Europu.

Organizatori treninga su prvo pustili 200 navijača u kamp, dok su ostali satima čekali ispred zaključanog ulaza. Rezultiralo je to pobunom nezadovoljnih navijača, a nekoliko uplašene i uplakane djece odrasli su morali izvlačiti iz pobješnjele mase.

Policija je morala intervenirati protiv navijača koji su nakon višesatnog čekanja izvršili proboj u centar.

Frustraciju su na koncu na svojoj koži osjetili reprezentativci Brazila, jer su fanovi počeli u bijesu dovikivati "bilo je 7:1", podsjećajući ih na poniženje koje su doživjeli od Njemačke u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 2014. pred svojom publikom, javlja ESPN.

Nema vijesti o eventualno ozlijeđenim osobama.

Ekipa koju vodi izbornik Tite putuje sutra (nedjelja) u London, gdje će nastaviti s pripremama za SP 2018. Prije odlaska u Rusiju, odigrat će prijateljske utakmice s Austrijom i Hrvatskom. Prvi nastup na Svjetskom prvenstvu Seleção će imati 17. lipnja protiv Švicarske.

Kopirati
Drag cursor here to close