Oprez

Pojačanje Uniteda zbog korona virusa trenira u izolaciji

Listovi Times i Daily Mail objavili su snimke nigerijskg napadača koji trenira potpuno sam na igralištu u Taekwendu i tako će biti sve dok ne prođe period inkubacije od dva tjedna, a možda i duže.
Sport / Nogomet | 13. 02. 2020. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovozimsko pojačanje Manchester Uniteda Nigerijac Odion Ighalo trenira sam i izoliran od sviju zbog bojazni od koronavirusa jer je u Englesku stigao iz Kine.

Listovi Times i Daily Mail objavili su snimke nigerijskg napadača koji trenira potpuno sam na igralištu u Taekwendu i tako će biti sve dok ne prođe period inkubacije od dva tjedna, a možda i duže, piše Hina.

Ighalo (30) je stigao u zimskom prijelaznom roku iz kineskog Šangaj Shenhua, ali se nije priključio momčadi koja je na mini-pripremama u Španjolskoj. Očekuje se da će se sa svojim suigračima prvi put susresti tijekom vikenda, uoči dvoboja s Chelseajaem u 26. kolu Engleske lige.

Britanska vlada nazvala je novi koronavirus ozbiljnom i neposrednom prijetnjom javnom zdravstvu i preporučila mu je da će "moći držati pojedince u karanteni zbog vlastite sigurnosti i ako zdravstveni radnici vjeruju da su u opasnosti od širenja virusa drugim ljudima."

U Velikoj Britaniji je bilo dosad devet potvrđenih slučajeva.

 

Kopirati
Drag cursor here to close