Bundesliga

Pogodak Andreja Kramarića u remiju Hoffenheima i Leipziga

Hoffenheim je poveo 1:0 golom Andreja Kramarića u 22. minuti. Hrvatski napadač je sjajno pratio akciju svoje momčadi i lakoćom pospremio loptu u praznu mrežu.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2019. u 07:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:AFP / Andrej Kramarić i ove je sezone u dobroj golgeterskoj formi

U posljednjoj utakmici 23. kola njemačke Bundeslige Hoffenheim i Red Bull Leipzig odigrali su 1:1, a gosti su ispustili sva tri boda u zadnjim minutama.

Hoffenheim je poveo 1:0 golom Andreja Kramarića u 22. minuti. Hrvatski napadač je sjajno pratio akciju svoje momčadi i lakoćom pospremio loptu u praznu mrežu.

Ipak, domaćini dolaze do izjednačenja golom Orbana u 89. minuti na veliko oduševljenje Red Bull Arene.

Kramarić je odigrao svih 90 minuta za Hoffenheim, Ermin Bičakčić u igru je ušao u 64. minuti umjesto Amirija.

Ova utakmica bila je posebno zanimljiva za Julian Nagelsmann (31), trenera Hoffenheima, koji je sinoć svoju momčad vodio protiv budućeg kluba, jer već ima potpisan ugovor s Leipzigom.

Nagelsmann će Leipzig preuzeti od iduće sezone, a sportski direktor će mu biti Ralf Rangnick, koji je pak sinoć sjedio na klupi RB Leipziga.

Trener Hoffenheima posebno se ljutio na odluke suca Felixa Brycha, a Bild piše kako je Nagelsmann nakon utakmice u hodniku stadiona galamio u vezi s Brychovim suđenjem, kazavši kako ne može vjerovati da se radi o sucu koji sudi i utakmice Lige prvaka.

Hoffenheim se trenutno nalazi na 6. mjestu sa 34 boda, dok je RB Leipzig na 4. poziciji s 42.

Kopirati
Drag cursor here to close