Manchester United

Pogba: Pitajte Mourinha zašto igram manje

Pogba nije bio u startnoj postavi Uniteda u posljednje tri utakmice i tvrdi kako ne zna zašto je izostavljen iz prvog sastava.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2018. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba (25) tvrdi da između njega i menadžera "Crvenih đavola"; Josea Mourinha nema problema, iako francuski reprezentativac posljednjih tjedana nije bio u prvom sastavu tima.

Iako je Francuz bio jedan od ključnih igrača Uniteda u prvom dijelu sezone, njegovo mjesto na poziciji srednjeg veznog protiv Seville i Liverpoola zauzeo je mladi Scott McTominay.

Pogba nije bio u startnoj postavi Uniteda u posljednje tri utakmice i tvrdi kako ne zna zašto je izostavljen iz prvog sastava.

"Istina je, nije mi se događalo da budem na klupi, ali to me može ojačati. Morate proći takvo razdoblje da biste ojačali. Nemam problem s Mourinhom. Nisam ja taj koji bira tim. Pitajte trenera ukoliko želite znati zašto igram manje. Poštujem njegove odluke", izjavio je Pogba u intervjuu za Telefoot.

Upitan o mogućem odlasku iz Manchestera, Pogba je izjavio da je prerano govoriti o tome i da se situacija može promijeniti.

United je u ljeto 2016. za usluge francuskog veznjaka izdvojio rekordnih 105 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close