Odbio napustiti klupu

Pochettino: Nadam se da ću ostati u Tottenhamu još barem pet godina

''Nema sumnje da ćemo ostati zajedno i pronaći način da ponovno budemo uspješni'', rekao Pochettino.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2019. u 19:05 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mauricio Pochettino, menadžer Tottenhama unatoč tome što klubu ove sezone ne ide najbolje odbio je mogućnost napustiti klupu te je izrazio nadu da će ostati još barem pet godina.

Prošlosezonski finalist Lige prvaka u utorak je pretrpio debakl pred domaćim navijačima od Bayerna, koji je slavio rezultatom 7:2. Uz to krajem prošlog mjeseca Tottenham je ispao iz Liga kupa od niželigaša Colchester Uniteda, a u Premier ligi zauzima šesto mjesto.

''Ovo je trenutak da ostanemo zajedno. Prihvaćam različita mišljenja. To se događa kada ne pobijedite, ne samo u Tottenhamu, nego i u drugim klubovima na svijetu. Normalno je da je ta utakmica stvorila mnoga mišljenja i razne glasine, svi moraju pričati. Ali na kraju, jedino što se dogodilo je da smo izgubili utakmicu. Nema sumnje da ćemo ostati zajedno i pronaći način da ponovno budemo uspješni. U to nema nikakve sumnje'', naglasio je Pochettino za britanske medije, te dodao:

''Pet i pol godina na svakoj konferenciji za medije razgovarali smo o mojoj budućnosti. Nadam se, jer još uvijek razgovaramo, da to znači da ću ovdje provesti barem još pet godina''.

Pochettino je Tottenham preuzeo 2014. godine, nakon sjajne epizode na klupi Southamptona. Prethodno 47-godišnji Argentinac trenerko ime je gradio u Espanyolu u kojem je okončao igračku karijeru.

Kopirati
Drag cursor here to close