'Mad Tony'

Pobješnjeli sudac dobio tri mjeseca suspenzije zbog udaranja igrača!

Chapron i Carlos slučajno su se sudarili na terenu, a sudac to nije dobro prihvatio jer je sa zemlje nogom udario igrača, zatim se podigao i pokazao mu drugi žuti karton.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2018. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski sudac Tony Chapron ušao je u povijest nogometa kao prvi sudac koji je kažnjen zbog grubog starta nad igračem.

Chaprona je Francuski nogometni savez kaznio s tri mjeseca zabrane suđenja jer je 15. siječnja na utakmici Nantesa i Paris St. Germaina udario nogometaša Nantesa Diega Carlosa, a potom ga isključio.

Chapron i Carlos slučajno su se sudarili na terenu, a sudac to nije dobro prihvatio jer je sa zemlje nogom udario igrača, zatim se podigao i pokazao mu drugi žuti karton.

Francuski je savez Chaprona kaznio s još tri mjeseca uvjetne kazne, koja će se aktivirati ako ovaj sudac nastavi s grubostima prema igračima.

Chapron je nakon ovog ispada govorio kako se i on poskliznuo, ali igrači Nantesa bili su više nego uvjereni u namjeru suca da saplete njihova suigrača pa su za njega tražili rigoroznu kaznu.

Nakon izrečene kazne posve je moguće da njegovu suđenje u utakmici zbog koje je kažnjen bude i posljednje u njegovoj karijeri. Naime, već je ranije najavio kako će nakon ove sezone završiti karijeru.

Bit će u svakom slučaju zanimljivo vidjeti kako će igrači i publika reagirati ukoliko Chapron nakon isteka kazne ipak ponovno dobije priliku dijeliti pravdu na nekoj utakmici.
 
Kopirati
Drag cursor here to close