La Liga

Pobjede Valencije i Real Betisa; Novom ligašu bod protiv Žute podmornice

Valencija je u gradskom derbiju bila uspješnija od Lebantea. Šišmiši su slavili 4:2 na svojem terenu, ali valja spomenuti dva gola gostujućeg igrača Josea Moralesa (1., 36.) koji je zaista briljirao.
Sport / Nogomet | 14. 09. 2020. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Valencija je u novu sezonu ušla pobjedom nad gradskim rivalom Levanteom

Nogometaši Villareala i Huesce podijelili su bodove u prvom kolu La Lige.

Huesca, povratnik u eleitni rang španjolskog nogometa, prva je povela. Debitant Pablo Maffeo postigao je gol poslije asistencije Juana Carlosa u zadnjim minutama prvog poluvremena.

Zaostatak su domaći stizali u nastavku i u tome su imali uspjeha.

Do izjednačenja su stigli u 68. minuti. Gerard Moreno bio je precizan sa bijele točke. Penal je dosuđen s obzirom na to da je Maffeo igrao rukom u kaznenom prostoru.

U posljednjim minutama sudačke nadoknade Huesca opet pogađa i počinje slaviti pobjedu. Ipak, poslije konzultacije VAR-a taj gol je poništen zbog zaleđa, pa je ostalo neriješeno.

Neodlučeno 1:1 odigrali su i Valladolid (Michel 39.) i Real Sociedad (Lopez 60.). 

Valencija je u gradskom derbiju bila uspješnija od Levantea. Šišmiši su slavili 4:2 na svojoj Mestalli, ali valja spomenuti dva gola gostujućeg igrača Josea Moralesa (1., 36.) koji je zaista briljirao.

Za Valenciju su pogađali Gabriel (12.), Gomez (39.) i Vallejo (75., 90+4.).

Betis je u gostima kod Alavesa upisao minimalnu, ali vrijednu pobjedu 1:0, golom Cristiana Tella u zadnjim sekundama sudačke nadoknade (90+4.).    

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

Kopirati
Drag cursor here to close