Bundesliga

Pobjede Bayerna i Leipziga, nastavlja se agonija Schalkea

Bayern je slavio kod Augsburga golom Lewandowskog iz kaznenog udarca u 13. minuti rezultatom 0:1. RB Leipzig je na na svojoj Red Bull Areni teže od očekivanog slavio protiv ove sezone sjajnog Union Berlina rezultatom 1:0.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2021. u 23:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrano je pet utakmica 17. kola njemačke Bundeslige u kojima su Bayern i RB Leipzig upisali po tri boda.

RB Leipzig je na na svojoj Red Bull Areni teže od očekivanog slavio protiv ove sezone sjajnog Union Berlina rezultatom 1:0.

Na gol se moralo čekati do 70. minute kad su domaćini napokon probili bunker gostiju. Forsberg i Olmo su sjajno kombinirali na rubu kaznenog prostora, bivši igrač Dinama je proigrao Šveđanina koji je preciznim udarcem postavio, pokazat će se, konačnih 1:0.

Bayern je slavio kod Augsburga golom Lewandowskog iz kaznenog udarca u 13. minuti rezultatom 0:1.

Domaćini su u samoj završnici, točnije u 76. minuti mogli oteti bod favoritima, no Finnbogason za razliku od Poljaka nije uspio realizirati udarac s bijele točke.

Arminia Bielefeld je na svom terenu s 3:0 nadigrala Stuttgart, dok su Freiburg i Eintracht odigrali su 2:2.

Nastavljena je agonija Schalkea jer je Koeln slavio u Gelsenkirchenu s 2:1, ostvarivši pobjedu golom Thielmanna u zadnjim sekundama utakmice (90+3).

Za Schalke je strijelac bio Hoppe (57'), dok je prvi pogodak na utakmici, vodeći za Koeln, postigao Czichos u 31. minuti.

Sead Kolašinac je za Schalke igrao do 72. minute.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close