Vaduz

Pobjeda 'Zmajeva' u posljednjem meču kvalifikacija

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je sa 3:0 slavila u svome posljednjem meč kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020.
Sport / Nogomet | 18. 11. 2019. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je sa 3:0 slavila u svome posljednjem meč kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. 'Zmajevi' su bili bolji od domaćina, Lihtenštajna.

Odabranici izbornika Robert Prosinečkog odigrali su blijedo prvo poluvrijeme, baš kakve su bile i kvalifikacije. Sa "nulom" se otišlo na odmor.

Međutim, prekid je dobro došao nogometašima Bosne i Hercegovine koji su u nastavku ubacili u brzinu više.

Šanse ispred gola Lihtenštajna su se redale jedna za drugom sve do 57. minuta kada Eldar Čivić dovodi goste u vodstvo.

BiH se nije zadovoljila sa minimalnih 1:0 što je najbolje pokazao dvostruki strijelac Armin Hodžić, koji je igrao od prvog minuta.

Prvo je mladi nogometaš u 64. povisio rezulta na 2:0, da bi svoj drugi gol dao u 72. minutu.

Do kraja rezultat se nije mijenjao.

Utakmica u Vaduzu označila je kraj kvalifikacijskog ciklusa koji ljubitelji nogometa u BiH neće pamtiti po dobrom, posebno zadnja tri meča protiv Armenije, Grčke i Italije u kojima su 'Zmajevi' upisali poraze.

Bh. nogometaši nisu uspjeli ispuniti očekivanja i plasirati se na smotru najboljih ekipa Europe, zbog čega se okreću mečevima baraža Lige nacija, koji su na rasporedu u ožujku naredne godine. To će selekciji Bosne i Hercegovine biti posljednja šansa da se plasira na Euro, prenosi N1.

Kopirati
Drag cursor here to close