Serie A

Pobjeda Juventusa, Ronaldo dvostruki strijelac

Juventus gubio, ali onda se ukazao Ronaldo i srušio Empoli
Sport / Nogomet | 27. 10. 2018. u 22:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor: EPA / Autor: FABIO MUZZI / EPA

U susretu 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Empoli sa 2-1, a oba gola za torinsku 'Staru damu' zabio je Cristiano Ronaldo.

Domaćin je poveo u 28. minuti lijepim golom Francesca Caputa, no Juve je u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima portugalskog majstora. Ronaldo je prvo izjednačio iz jedanaesterca u 54. minuti, a potom je u 70. minuti fantastičnim udarcem s više od 20 metara zabio za 2-1.


Portugalac je tako stigao do brojke od sedam golova u prvenstvu i drugi je strijelac Serie A iza napadača Genoe Poljaka Krzysztofa Piateka koji je zabio devet golova, piše Hina.

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić nije nastupio za Juventus zbog ozljede.

U prvom subotnjem susretu Atalanta je pobijedila Parmu sa 3-0. Golove za momčad iz Bergama zabili su Riccardo Gagliolo (55-ag), Jose Palomino (72) i Gianluca Mancini (80). Za Atalantu je posljednjih šest minuta igrao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Na ljestvici vodi Juventus sa 28 bodova, sedam više od Napolija koji ima utakmicu manje. Inter je treći sa 19 bodova, a Lazio na četvrtom mjestu ima 18 bodova. I Inter i Lazio imaju utakmicu manje.na

Kopirati
Drag cursor here to close