Prva provjera

Plemići u Jakirovićevom debiju uvjerljivi protiv hrvatskog drugoligaša

U prvoj provjeri u zimskim pripremama, ujedno i u prvoj utakmici pod vodstvom Sergeja Jakirovića, momčad Zrinjski bila je uvjerljiva protiv hrvatskog drugoligaša Croatije iz Zmijavaca.
Sport / Nogomet | 23. 01. 2021. u 15:39 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je ostvario uvjerljivu 3:0 pobjedu na startu zimskih priprema za nastavak sezone. U susretu igranom u Međugorju, po teškom i natopljenom terenu, Mostarci su poveli u 11. minuti golom novog kapetana Nemanje Bilbije na asistenciju Almira Bekića.

Bljesak.info / Susret igran po teškom terenu

Tim rezultatom završilo je drugo poluvrijeme, a druga dva gola postigla je "druga" postava. U 66. minuti Zvonimir Vukoja je strijelac nakon dodavanja Petra Kunić, dok je konačnih 3:0 u 70. minuti postigao Miloš Filipović na asistenciju Suada Sahitija.

Sergej Jakirović koristio je različite sastave u dva poluvremena, a bez minutaže danas su ostali Brkić, Tičinović, Radoš, Zlomislić, Trebotić, Božić, Juranović, Marušić, Škrbić i Mašić.

Bljesak.info / Vratar Zrinjskog Miro Varvodić

Plemići se vraćaju u Mostar i u nedjelju imaju slobodan dan, a od ponedjeljka su ponovno u Međugorju. Sljedeći protivnik u četvrtak je NK Junak Sinj.

Kopirati
Drag cursor here to close