再见

Plemići se riješili jedinog sjevernokorejskog igrača u bh. nogometu

Članom Zrinjskog više neće biti jedini sjevernokorejski igrač u bh. nogometu.
Sport / Nogomet | 07. 06. 2018. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hyon Uk So više nije igrač HŠK Zrinjski, a ugovor je sporazumno raskinut nakon zahtjeva igrača za odlaskom, priopćio je prvak.

Nakon što su stadion Pod Bijelim brijegom napustili Kenan Pirić, koji je prodan Mariboru, te Hrvoje Džijan, Kevin Ed Kokorović i Nermin Jamak, Zrinjski je obznanio i petog igrača koji više neće nositi dres s lentom.

Članom Zrinjskog više neće biti jedini sjevernokorejski igrač u bh. nogometu.

"Sjevernokorejski nogometaš u naše redove je stigao u ljetnom prijelaznom roku 2017. godine, ali je pravo nastupa stekao tek 1. listopada, odnosno uoči 11. kola.  U jesenskom dijelu protekle sezone upisao je tri nastupa za HŠK Zrinjski, dok je u nastavku prvenstva kao naš posuđeni igrač nastupao NK GOŠK za koji je upisao minutažu u svih četrnaest proljetnih utakmica, priopćio je Zrinjski koji je zasad potpisao dva nova imena.

Foto: Bljesak.info / Sjevernokorejski reprezentativac So Hyon-Uk u dresu GOŠK-a

Novi su krilni ofenzivac Eman Marković koji je stigao iz norveškog Moldea te dojučerašnji veznjak Slobode, Edin Rustemović. Mostarcima je zbog odlaska reprezentativnog vratara Pirića prioritet nova jedinica, no konkretnog imena nema na vidiku.

Kopirati
Drag cursor here to close