Treća uzastopna

Plemići s pola snage kroz Krupu

Puno lakše nego se očekivalo Zrinjski je svladao Krupu u gostima s 3:0 i tako došao do treće uzastopne prvenstvene pobjede.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2020. u 17:45 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

No, Plemići su sve dvojbe oko pobjednika riješili već nakon prvih dvadeset minuta. U 14. minuti stoper domaćih Miloš Karišik izbacio je loptu iz svog šesnaesterca, ali samo do Damira Zlomislića koji lijevom nogom s vrha kaznenog prostora šalje loptu u mrežu.

 Samo četiri minute kasnije već je 2:0. Ubacio je Ognjen Todorović, a Nemanja Bilbija samo je skrenuo loptu iza leđa Vasilija Kolaka.

 U 26. minuti Krupa je dodatno olakšala posao gostima, točnije Stefan Nikolić koji je u bijesu jer mu Kaljanac nije dodijelio prekršaj svašta rekao sucu i dobio je izravni crveni karton.

U drugom dijelu gosti su rutinski održavali svoju prednost, a onda je i povećali u 68. minuti. Asistent je bio Miloš Filipović, a Dinko Trebotić postigao je prvijenac u dresu Zrinjskog.

 Momčad Zrinjskog poslije utakmice ostat će u tom dijelu BiH, točnije u Banja Luci gdje će ostati sve do srijede kada će otići u Derventu na utakmicu šesnaestine finala Kupa BiH protiv domaće ekipe.

   

Standings provided by SofaScore LiveScore

   

Kopirati
Drag cursor here to close