Zahuktala Tuzla pod Bijelim brijegom

Plemići protiv Tuzle "ispiru" blijed dojam iz Sarajeva

Nakon ispadanja iz Kupa Zrinjski se okreće prvenstvu, a u nedjelju mu na noge dolazi Tuzla City.
Sport / Nogomet | 13. 03. 2021. u 16:53 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije utakmice sa Sarajevom ostavile su traga na momčad Zrinjskog. Tako trener Sergej Jakirović zbog ozljeda ili kartona u nedjelju protiv Tuzla Cityja neće moći računati na nekoliko igrača.
 
"Enin neće moći igrati zbog kartona, Gačić zbog isključenja... Upitni su Bilbija, Todorović, Ćorluka, ali tek kada odradim posljednji trening znat ću na koga mogu, a na koga ne mogu računati", kazao je Jakirović pred ovu utakmicu.
 
U Mostar dolazi Tuzla koja je prvenstvo otvorila s dvije pobjede, a pod vodstvom Husrefa Musemića izborili su i polufinale Kupa.
 
"Čeka nas teška i zahtjevna utakmica protiv ekipe koja je dobila novu energiju na početku ove polusezone. To je svakako zasluga trenera, trofejnog stručnjaka koji je svugdje gdje je radio pravio dobar posao. Očekujem od svojih igrača dobru reakciju nakon blijede partije kod Sarajeva, ali u nogometu tako to ide, kada igrači izgube jedva čekaju novu priliku da isperu loš dojam", dodao je Jakirović.
 
Šef struke Plemića pogledao je par utakmica Tuzla Cityja i vidio dobre i loše strane.
 
"Imaju i minusa i pluseva, ali čuvat ću ih za sebe. Tko bude koncentriraniji i napravi manje pogrešaka, na kraju će slaviti", zaključio je Sergej Jekirović.
 
Utakmica između Zrinjskog i Tuzla Cityja igra se u nedjelju u 17 sati, prijenos
 
Kopirati
Drag cursor here to close