Sretno!

'Plemići' otputovali u Trnavu - Cilj je postići gol

Nogometaši Zrnjskog otputovali su u ponedjeljak u Trnavu, gdje će za dva dana protiv slovačkog prvaka Spartaka odigrati prvi susret prvog pretkola Lige prvaka.
Sport / Nogomet | 09. 07. 2018. u 12:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči polaska na put trener Ante Miše kazao je kako je zadovoljan obavljenim pripremama, dodavši kako vjeruje da njegova momčad ima snagu i kvalitetu proći prvu europsku prepreku. 

- Imali smo dobre protivnike koji su nam bili idealna provjera za utakmicu protiv Spartaka iz Trnave. To su ekipe koje su slične po kvaliteti i fizičkoj snazi, i te utakmice pokazale su da se mi s pravom možemo nadati prolasku u drugo pretkolo - kazao je Miše. 

Dodao je kako je primarni cilj postići gol u Trnavi. 

- Zrinjski igra napadački nogomet. Neću reći da se ne znamo braniti, znamo se braniti, ali primarni cilj je ostvariti povoljan rezultat, postići gol, jer s golom ili bez gola to je drukčija priča - istaknuo je. 

Strateg "Plemića" na put je poveo 19 igrača: Ivan Brkić, Antonio Soldo (vratari); Marin Galić, Hrvoje Barišić, Neven Laštro, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Advan Kadušić (braniči); Frane Čirjak, Semir Pezer, Ognjen Todorović, Ismar Hairlahović, Marko Perišić, Marko Bencun, Edin Rustemović, Miloš Filipović, Nemanja Bilbija (vezni); Miloš Aćimović, Toni Jović (napadači). 

Utakmica se igra u srijedu, 11. srpnja, s početkom u 18 sati. Izravni prijenos utakmice iz Tranave imat će televizija Arenasport BiH. Uzvrat je na programu 18. srpnja u Mostaru, u 19 sati. 

Pobjednik ogleda igrat će u drugom pretkolu Lige prvaka protiv Cork Cityja (Irska) ili varšavske Legije (Poljska), dok poraženi natjecanje nastavlja u kvalifikacijama Europske lige, i to protiv boljeg iz ogleda Kukešija (Albanija) i Vallette (Malta).

Kopirati
Drag cursor here to close