Druga u nizu

Plemići opet promašivali ali i slavili: "Idemo tamo gdje smo i željeli biti!"

Zrinjski je povezao dvije, ako ubrojimo i utakmicu s Differdangeom, onda čak i tri pobjede zaredom.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2020. u 22:54 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plemići su Mladost pobijedili s 2:0 golovima Josipa Ivančića i Nemanje Bilbije, kojima je dvaput asistirao Miloš Filipović

''Najvažnije je da smo pobijedili. Stvorili smo opet puno prilika, ali na našu sreću dvije smo iskoristili. S ova tri boda dolazimo u zonu gornjeg dijela ljestvice, a to je uvijek bio cilj'', kazao je nakon utakmice pomoćni trener Zrinjskog Nenad Gagro.

Domaći su prvi gol postigli relativno na vrijeme, ali dugo im je trebalo za drugi gol i konačnu potvrdu pobjede, jer Mladost, iako s igračem manje, dobro im je parirala. Pogotovo u drugom dijelu.

''To što smo rano dobili igrača više na kraju nije bilo pozitivno za ans, jer smo pomislili da će biti lakše. Mladost je mlada, razigrana ekipa i brojčani zaostatak nadomjestili su voljom. Ali dobro je da smo ubilježili tri boda i idemo u Ljubljanu po dobar rezultat'', dodao je Gagro.

Treba reći da je ranije utakmicu napustio Tomislav Barbarić koji je osjetio bol u preponama, ali najkasnije u ponedjeljak će se znati težina ozljede.

   

Standings provided by SofaScore LiveScore

   

Kopirati
Drag cursor here to close