Nastavak priprema

Plemići od srijede u Međugorju, priključuju se i "koronizirani"?

Po povratku s Kupresa momčad Zrinjskog dobila je par dana odmora, a onda u srijedu Plemići odlaze u Međugorje gdje bi trebali odraditi glavni dio priprema za početak sezone.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2020. u 09:45 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Međugorju će momčad Mladena Žižovića trenirati od 8. srpnja do 19. srpnja kada se vraća u Mostar. Za vrijeme boravka u Međugorju odigrat će 11. srpnja utakmicu s Croatijom iz Zmijevaca, a 15. srpnja svratit će do Gabele gdje će odmjeriti snage s GOŠK-om.

 Zadnji dan priprema dogovorena je prijateljska utakmica sa Sarajevom u Mostaru (19.7.), koja bi trebala biti najjača provjera pred početak prvenstva, ali neće biti i posljednja.

 Zadnja provjera bit će 25. srpnja, također u Mostaru, protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva.

 Žižović ni u Međugorju vjerojatno neće moći računati na napadača Miljana Škrbića, koji bi se tek krajem mjeseca mogao uključiti u pun pogon, a možda se priključe Mario Tičinović i Tomislav Barišić.

 Njih dvojica testirani su na koronavirus 29. lipnja i ovog vikenda ističe obavezni period od 14 dana samoizolacije. Nije isključeno da se u pogon vrate i ranije, budući da je Veležov Faruk Bihorac u nedjelju igrao utakmicu manje od dva tjedna nakon što je bio pozitivan na test.

Kopirati
Drag cursor here to close