Nedjelja, 21 sat

Plemići ispiru "gorak okus": Sloboda se dobro brani, ali i mi stvaramo puno prilika

Izgubljene bodove u BIjeljini Plemići mogu nadoknaditi već u nedjelju kada im u goste stiže tuzlanska Sloboda.
Sport / Nogomet | 25. 09. 2021. u 10:50 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poraz od Radnika u Bijeljini (0:1) bio je prvi za Plemiće nakon četiri mjeseca. Posljednji su doživjeli od Borca, koji je kasnije bio prvak, a ovaj od Radnika je iznenađujući jer je Radnik bio posljednja momčad na ljestvici.

“Ostaje gorak okus, naravno da se nitko ne nada porazima, a pogotovo ne ovakvome. Moramo biti samokritični i nismo smjeli napraviti onakvu pogrešku kod gola, ali greške su sastavni dio nogometa. Kreirali smo dosta prilika, ali kada gubiš onda nemaš mirnoću i postaješ brzoplet. No, ljudi su dali gol i zasluženo su pobijedili”, kazao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Njegovoj momčadi samo četiri dana nakon te utakmice dolazi nova, a tuzlanska Sloboda je prilika da se popravi dojam iz Bijeljine.

“Imamo priliku popraviti dojam i jednostavno je stav da idemo dalje. Igramo dobro, stvaramo prilike i to raduje. Sloboda se dobro brani, imaju i najboljeg strijelca lige Beganovića i čeka nas stvarno zahtjevna utakmica, ali nadam se da ćemo razveseliti navijače”, dodaje Jakirović.

Osim što Sloboda redovito gubi u Mostaru, uz to je momčad Mladena Žižovića u rezultatskoj krizi, jer zadnjih pet kola nije nikoga dobila. 

“Kolega Žižović sam je rekao da su u padu, da su u rezultatskoj krizi, ali s Tuzla Cityjem su bili jako dobri. Mogu svakome napraviti probleme, pogotovo ako pristup nije najbolji”.

Jakirović za ovu utakmicu može računati na sve igrače, a budući da se igra u ritmu srijeda-vikend možda napravi nove rotacije.

“Sastav ovisi o energiji, ali jasno je da svi žele igrati. Jedino je upitan Bekić koji još uvijek ima problema, ostali su na dispoziciji. To kako ćemo mijenjati ovisi i o tijeku utakmice, ali svi su punopravni članovi ekipe”, zaključio je Jakirović.

Utakmica između Zrinjskog i Slobode igra se u nedjelju u 21 sat, a kasni termin je zbog prijenosa na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close