15. kolo Premijer lige

Plemići po potvrdu pobjede nad Željom u Ugljevik

''Ovu pobjedu protiv Želje treba potvrditi kod posljednje plasirane momčadi Zvijezde, ekipe koja je skupila jako malo bodova do sada'', kazao je Vukas.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2019. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama HŠK Zrinjski jutros je održana press konferencija uoči utakmice 15. kola Premijer lige u kojoj će Plemići gostovati kod Zvijezde 09.

"Nema tu puno filozofije" , počeo je Vukas i dodao:

"Ovu pobjedu protiv Želje treba potvrditi kod posljednje plasirane momčadi Zvijezde, ekipe koja je skupila jako malo bodova do sada. Ne želim biti bahat ali ekipa koja se bori za titulu mora pobjeđivati ovakve utakmice i da bilo šta drugo kažem bila bi demagogija. U utakmicu ćemo ući maksimalno motivirani da potvrdimo pobjedu iz prošlog kola i to je to",

"Zvijezdi je došao novi trener, vidim da su radili na defanzivi, znam da nas očekuje teren i protivnik koji ima neku standardizaciju momčadi zadnje dvije utakmice, ali za nas bi sve osim naše pobjede bilo veliko iznenađenje, ali sve to treba potvrditi na terenu i nadam se da će momci to odraditi kako treba".

Dotakao se Vukas i stanja u momčadi:

"Rustemović ima tri žuta kartona, a otprije su van stroja Govedarica, Šovšić, Jakovljević, Pero Stojkić i Tičinović koji je ozdravio ali neće još biti u konkurenciji za momčad između ostalog i zbog kvote stranaca".

Dotakao se trener Zrinjskog i nedavne pobjede nad Željom:

"Bio je veliki imperativ dobiti tu utakmicu. Došli smo pred zid i ta utakmica nam je bila sve. Da se bilo što drugo dogodilo bilo bi loše. Ona neće značiti ništa ako ne nastavimo u ovom ritmu. Pričati o rasporedu i težini protivnika je po meni prazna priča. Raspored je varljiva stvar. Najbitnije je da igrači koji istrče da daju sve najbolje od sebe da prezentiraju svoj klub, grad i sebe, nema tu previše filozofiranja. Nadam se da su momci to shvatili jer drugog puta nema ako se mislimo vratiti tamo gdje nam je mjesto. Nije mala stvar pobijediti Želju, normalno da je sada lakše poslije toga".

Utakmica između Zvijezde 09 i Zrinjskog igra se u subotu u 13.30 sati.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close