Vrati se, Paolo, skuvali smo ti paštašutu!

Pjanić vidi Pogbu opet u Juventusu

Miralem Pjanić kaže da pomno prati što se događa s Pogbom i da bi volio da ga vidi ponovo u crno-bijelom dresu Juventusa.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2018. u 19:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjak Juventusa Miralem Pjanić smatra da bi povratak Paula Pogbe u klub iz Torina bio pun pogodak.

Reprezentativac Francuske je prije dvije godine napustio Juventus da bi se vratio u Manchester United, ali u posljednje vrijeme je izvan ekipe i sve su glasnije spekulacije o njegovom odlasku.

Pogba je uz to i u lošim odnosima s menadžerom Joseom Mourinhom koji je, čini se, riješio da ga preseli na klupu. Posljednje dvije utakmice, Francuz je bio izvan startnih jedanaest.

Ove sezone, Pogba je na 19 utakmica postigao pet golova i četiri puta asistirao ali je u slaboj formi u posljednje vrijeme i 'special one' ga je označio kao jednog od glavnih krivaca za nešto slabije rezultate ekipe, prenosi B92.

Foto: Getty Images / Pogba i  Martial (Manchester United)

Miralem Pjanić kaže da pomno prati što se događa s Pogbom i da bi volio da ga vidi ponovo u crno-bijelom dresu Juventusa.

"To je san naših navijača. Klub je proteklih godina dovodio zaista sjajne igrače i razmišlja se o tome kako da se dalje ojača 'Stara dama'. Pogba je dobrodošao da se vrati u naš klub", rekao je reprezentativac BiH.

Za očekivati je da će Mourinho odlučiti da Pogba počne utakmicu u srijedu večer u Valenciji, pošto je United osigurao prolaz u nokaut fazu elitnog natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close