Novi igrač Barcelone

Pjanić: Jedva čekam istrčati na Camp Nou

Za službenu internet stranicu Nogometnog saveza BiH Pjanić je izjavio da jedva čeka istrčati na travnjak Camp Noua.
Sport / Nogomet | 30. 06. 2020. u 12:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miralem Pjanić, nogometni reprezentativac BiH sljedeće sezone će nositi dres Barcelone, što je potvrđeno iz slavnog katalonskog kluba, prenosi Anadolija.

Pjanić će aktualnu sezonu, koja će se u Italiji odužiti zbog prekida izazvanog pandemijom koronavirusa, okončati u dresu Juventusa, a onda i službeno preći u još jednog velikana europskog nogometa.

Za službenu internet stranicu Nogometnog saveza BiH izjavio je da jedva čeka istrčati na travnjak Camp Noua.

“Za mene se ostvario san. Sretan sam i ponosan, ne samo zbog sebe, nego i zbog svojih roditelja, ali i cijele Bosne i Hercegovine. Nikad ne zaboravljam odakle sam krenuo. Barcelona je jedan od najvećih klubova na svijetu, a biti dio takvog kluba je i najveća stepenica u nogometu za svakog igrača. Uspjeh ne dolazi sam od sebe, već samo uz veliki rad, trud i vjeru da se u životu sve može postići. A, ovo je i dokaz. Sada mi ostaje da odradim posao sa Juventusom, skoncentrisan sam na to, a onda, jedva čekam da izađem na Camp Nou“, rekao je Pjanić.

Pjanić je profesionalnu karijeru počeo u Metzu, da bi potom igrao za Olympiue Lyon, Romu i sada Juventus u koji je stigao 2016.godine.

Za “staru damu“ je odigrao 171 natjecateljsku utakmicu i postigao  gola. Sa Barcelonom je potpisao četverogodišnji ugovor. U dresu reprezentacije BiH sjajni 30-godišnji veznjak je upisao 92 nastupa uz 15 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close