Massimiliano Allegri

Pjaca odlazi na posudbu?

Allegri ističe da je Pjaca važan igrač za Juventus, ali i da smatra da bi za mladog nogometaša dobro bilo da do kraja sezone igra negdje na posudbi.
Sport / Nogomet | 29. 12. 2017. u 18:05 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marko Pjaca  / Juventus.com

Massimiliano Allegri, trener torinskog Juventusa potvrdio je danas da u klubu razmišljaju o tome da hrvatskog reprezentativca Marka Pjacu u siječnju pošalju na posudbu kako bi igrao natjecateljski nogomet, prenosi agencija Anadolija.

Pjaca se tek oporavio od teške ozlijede ligamenata koljena koju je dobio u ožujku ove godine. U posljednje vrijeme talijanski mediji ga povezuju s odlaskom u Liverpool u zamjenu za Emrea Cana i novac.

Međutim, Allegri ističe da je Pjaca važan igrač za Juventus, ali i da smatra da bi za mladog nogometaša dobro bilo da do kraja sezone igra negdje na posudbi.

“Razgovarat ćemo s Pjacom i procijeniti kako stoje stvari. Jasno je da treba igrati natjecateljski. Razgovarat ćemo i odlučit ćemo što je najbolje i za njega i za Juventus, Pjaca je važan igrač za nas“, kazao je Allegri, prenose talijanski mediji.

Pjaca je u Juventus stigao iz zagrebačkog Dinama u srpnju 2016. godine. Aktualni šampion Italije platio je odštetu od 23 milijuna eura, čime je postavljen novi rekord Hrvatske nogometne lige (HNL). U dresu “stare dame“ odigrao je 19 utakmica i postigao jedan gol. Za Hrvatsku je 22-godišnji napadač nastupio 13 puta uz jedan pogodak.

 
Kopirati
Drag cursor here to close