Bundesliga

Pjaca debitirao u porazu Schalkea

Hrvatki veznjak Marko Pjaca, koji je iz Juventusa došao na posudbu u Schalke, debitirao je u Bundesligi, ušavši u igru u 55. minuti
Sport / Nogomet | 13. 01. 2018. u 21:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 18. kola Bundeslige Leipzig je na domaćem terenu protiv Schalkea slavio sa 3-1, i tako se je Leipzig probio na drugo mjesto, ispred Schalkea.

Leipzig je mogao povesti u 37. minuti, ali Jean-Kevin Augustin nije iskoristio penal. Njegov šut obranio je vratar Ralf Faehrmann. No, četiri minute kasnije domaći ipak vode. Naby Keita je opalio sa 20 metara, lopta je okrznula stopera gostiju Nalda i završila u mreži.

Schalke je uspio poravnati u 55. minuti, nakon slobodnog udarca Naldo glavom zabija za 1-1. No, u razmaku od dvije minute dva gola Leipziga, Timo Werner zabija u 69. a Bruma u 71. minuti.

Hrvatki veznjak Marko Pjaca, koji je iz Juventusa došao na posudbu u Schalke, debitirao je u Bundesligi, ušavši u igru u 55. minuti, ali nije imao pravih lopti kojima bi mi mogao kreirati opasne situacije, piše Hina.

Eintracht, kojeg vodi Niko Kovač, na domaćem je terenu protiv Freiburga vodio pogotkom Hallera u 28. minuti, ali gosti su uspjeli doći do izjednačenja, a strijelac je bio Robin Koch (51). Ante Rebić nije bio u sastavu Eintrachta.

Hrvatski napadač Andrej Kramarić mogao je donijeti pobjedu Hoffenheimu. U igru je ušao u 57. minuti kod rezultata 1-1, a u 65. je imao stopostotnu priliku, ali je njegov udarac sa pet metara čudesno obranio golman Werdera.

Josip Brekalo nije bio u sastavu Stuttgarta koji je dobio Herthu sa 1-0, i to zahvaljujući austogolu Niklasa Starka u 78. minuti.

Hannover je nakon pola sata igre gubio sa 0-2 od Mainza, ali onda se ukazao Niclas Füllkrug. U 33. i 38. iz penala je pogodio za 2-2, a 15 minuta prije kraja susreta zabio je i pobjednički gol.

Dan ranije Bayern je na gostovanju pobijedio Bayer Leverkusen 3-1. Bavarci su ovim slavljem produžili niz od pet uzastopnih pobjeda, piše Hina.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close