Ooo, đe dođo

Pitanje za Schweinija: Može li Chicago Fire osvojiti Svjetsko prvenstvo?

Sport / Nogomet | 30. 03. 2017. u 08:52 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dolazak Bastiana Schweinsteigera u američki Chicago Fire privukao je veliko zanimanje američke sportske javnosti.

Njegova press konferencija predstavljanja bila je veoma posjećena, a očito su bili prisutni i novinari kojima sport nije primarna zanimacija, piše HRT.

“Može li se vašim dolaskom u ovu momčad očekivati put na Svjetsko prvenstvo sa Chicagom?, upitao je novinar Schweinsteigera.

Njemački nogometaš, očigledno zbunjen, okrenuo se treneru Chicago Firea, Veljku Paunoviću za dodatno pojašnjenje - obojica su vjerojatno pomislili da novinar možda pita o Svjetskom klupskom prvenstvu.

“Očekujete li sada kada ste ovdje, Bastian, da je osvajanje Svjetskog prvenstva realno za očekivati”, novinar je još jednom ponovio pitanje.

Uz pomoć glavnog menadžera kluba Nelsona Rodrigueza, malo su promijenili novinarevo pitanje uz objašnjenje kako Chicago Fire ne sudjeluje na Svjetskom prvenstvu.

“Vjerujem da je u nogometu sve stvarno realno i uvijek vjerujem u momčad u koju igram da može pobijediti svaku utakmicu”, rekao je Nijemac i dodao za kraj:

“Čak i ako igramo protiv najbolje momčadi na svijetu, imamo priliku pobijediti. Puno sam puta u karijeri iskusio da je sve moguće.”

Kopirati
Drag cursor here to close