Tehnički savjetnik

Petr Čech se vratio u Chelsea

''Radujem se novom izazovu i nadam se da ću iskoristiti svo svoje znanje i iskustvo u nogometu kako bih pomogao momčadi da u budućnosti postiže još veće uspjehe'', kazao je 37-godišnji Čech.
Sport / Nogomet | 21. 06. 2019. u 13:55 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši češki vratar Petr Čech vratio se u Chelsea u kojem će obavljati posao tehničkog savjetnika.

Čech je na Stamford Bridgeu proveo čak 11 godina tijekom kojih je osvojio 13 trofeja. U redove gradskog rivala Arsenala prešao je 2015. godine, a tamo je ovog ljeta i okončao karijeru.

''Osjećam se veoma privilegirano što se imam priliku ponovno priključiti Chelseaju i pomoći stvoriti što je moguće bolje okruženje za visoke performanse, kako bi se nastavili uspjesi koje klub ima u posljednjih 15 godina. Radujem se novom izazovu i nadam se da ću iskoristiti svo svoje znanje i iskustvo u nogometu kako bih pomogao momčadi da u budućnosti postiže još veće uspjehe'', kazao je 37-godišnji Čech za klupsku internet stranicu.

Chelsea je trenutno bez menadžera pošto je Talijan Maurizio Sarri, nakon samo jedne sezone, odlučio preuzeti Juventus. Najveći favorit za njegovog nasljednika je Frank Lampard, bivši vezni igrač Chelsea i Čechov suigrač.

Čech je karijeru počeo u Chmel Biyanyju, a zatim je branio za prašku Spartu, Rennes, Chelsea i Arsenal. Na vratima reprezentacije Češke stajao je 124 puta.

Kopirati
Drag cursor here to close