Hladan tuš

Petev o aferama: To je ojačalo atmosferu, žao mi igrača jer su se bacali na glavu

BIH nije uspjela dobiti Kazahstan u prvoj utakmici u kojoj je imala imperativ pobjede.
Sport / Nogomet | 08. 09. 2021. u 07:52 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Bosne i Hercegovine uspjeli su sinoć napraviti preokret u četvrtom meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine u Kataru, ali ne i savladatii upornu momčad Kazahstana, koja se sa zeničkog Bilinog polja kući vraća s jednim bodom (2:2).

Oba gola igrači Ivajla Peteva primili su iz prekida, ali su iz prekida i postigli golove. 

"Nogomet je jedina igra u kojoj možeš biti bolji, a opet ne pobijediti Mi smo potpuno kontrolirali utakmicu, ali nisam zadovoljan načinom kako smo primili golove.

Ali, utakmica je gotova, osvojili smo jedan bod i idemo dalje. Nisam sretan, ali bitno je da izvučemo pouke i da se popravimo za naredne utakmice. Žao mi je više zbog igrača, nego zbog sebe" kazao je Petev, koji je uvjeren kako je njegov tim bio zaslužio pobjedu.

U nastavku kvalifikacija neće biti lako ni protiv jedne ekipe, kazao je Petev. Dodao je i da ne može prigovoriti ništa svojim igračima, za koje je istakao da su se sinoć  "bacali na glavu".

"Zadovoljan sam svima koji su danas igrali. Stvorili smo puno šansi i to je ono što pozitivno. Po meni, već u prvom poluvremenu trebalo je biti 3:0 za nas. Ali, takav je nogomet", dodao je Petev.

Bugarina su novinari pitali jesu li na ozračje utjecale sve one afere prije utakmice, Begovićevo prozivanje i afera da menadžeri kupuju mjesto u momčadi. 

"Mislim da nije i to je još ojačalo atmosferu u ekipi. Ono što sam danas vidio nije jer su igrali odlično i dali su sve od sebe.  Zadovoljan sam igrom, ali nisam zadovoljan rezultatom i načinom na koji smo primili golove".

Kopirati
Drag cursor here to close