Izbornik u izolaciji

Petev: "Nije bilo lako gledati utakmicu na TV, ponosan sam na momke!"

Iako su poraženi od Francuske, reprezentativci BiH odigrali su odličnu utakmicu protiv svjetskog prvaka.
Sport / Nogomet | 01. 04. 2021. u 12:11 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po povratku u hotel dočekao ih je izbornik Ivajlo Petev, koji im je održao “emotivan” govor, prenosi tako službena stranica Nogometnog saveza BiH, s distance.

“Prije svega želim da vam kažem da sam ponosan na vas i da mi je zadovoljstvo što sam vas upoznao. Čast mi je bilo raditi s vama i zaista još jednom ponavljam da sam ponosan kako ste igrali i kako ste se ponašali od početka priprema pa sve do sada. Imamo temelj i moramo nastaviti dalje raditi i napredovati. Večeras nam je malo falilo pa da osvojimo bod ili više. Želim vam puno sreće u vašim klubovima i tu sam za vas kad god vam zatrebam. Moramo nastaviti raditi i bit će dobro”, rekao je Petev.

Bugarski trener pozitivan je na Covid-19 i opraštao se od igrača “s udaljenosti”, a objasnio je kako je tekla komunikacija s pomoćnicima.

“Nisam se osjećao dobro gledajući utakmicu na TV-u. Bilo mi je čudno što nisam na stadionu i što nemam direktan kontakt sa igračima. Nikad ne znate šta vas čeka u životu pa sam i ja prvi put komunicirao sa suradnicima telefonski. Ovdje smo bar svi bili u hotelu pa smo koristili druge načina rada”, istaknuo je Petev, dodavši:

“Zaista nemam šta reći za momke osim da sam ponosan na njih ali i na stručni stožer. Hvala im na požrtvovanosti i posvećenosti, ispunili su zadatke, borili se, trčali i zaslužili smo da uzmemo bar bod. Ali siguran sam da će nam se to negdje vratiti, ipak igrali smo protiv svjetskih prvaka. Siguran sam da ćemo napredovati i u budućnosti izgledati još bolje ali moramo biti jedinstveni i nastaviti zajedno stvarati pozitivnu atmosferu i samopouzdanje”.

Bez obzira na to što je njegovo zdravstveno stanje stabilno Petev će i dalje ostati u izolaciji i pod liječničkim nadzorom.

Kopirati
Drag cursor here to close