Razmišljanja izbornika

Petev: Cilj nije ispunjen ali se nećemo sad ubiti

Idemo dalje, nećemo se sada ubiti i moramo nastaviti i vidjeti zašto je došlo do ovoga kako se ponovo ne bi ponovilo", zaključio je Petev.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2021. u 19:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je u dosadašnjem dijelu kvalifikacija reprezentacija BiH ostvarila samo jednu pobjedu, veliki broj utakmica koje su završile podjelom bodova u skupini D je otvorio mogućnost izabranicima Ivayla Peteva da dohvate baraž. Pričalo se danima kako ovoj reprezentaciji trebaju četiri boda, jedan pobjeda i jedan remi. Međutim, vrlo brzo se ispostavilo kako je taj baraž daleko, kako je i bio većim dijelom ovog ciklusa.

"Prvo se izvinjavam navijačima koji su bili na stadionu. Dali smo im veliku nadu, ali smo odigrali veoma lošu utakmicu i ne mogu sada reći koji je razlog jer ga moram naći. Previše grešaka i na taj način ne možeš primati golove, pogotovo jer smo s igračem više primili dva gola. Nisam očekivao ovakav poraz, ali moram vidjeti šta je razlog zašto smo tako loše odigrali, govorio je na presici izbornik Petev.

Na pitanje što se dogodilo s reprezentacijom nakon solidnih prvih 15-tak minuta, Petev je objasnio.

"Primimo gol gdje je osam igrača iza lopte, a dvojica prođu pored i daju nam gol, to mi je neshvatljivo. Puno nas je to poljuljalo i u nekom momentu smo izgorili u prevelikoj želji. Nećemo tražiti alibi, krivi smo svi, a ja prvi".

S obzirom da su kvalifikacije i prije posljednje utakmice za reprezentaciju BiH završene, novinari su pitali Peteva za neki rezime.

"Danas smo izgubili i cilj nije ispunjen. Trebali smo pobijediti danas i naravno da nisam zadovoljan. Idemo dalje, nećemo se sada ubiti i moramo nastaviti i vidjeti zašto je došlo do ovoga kako se ponovo ne bi ponovilo", zaključio je Petev.

Kopirati
Drag cursor here to close