Periju opet sele

Perišić bi uskoro mogao otići, želi ga nekoliko bundesligaša

Nekoliko talijanskih medija, a među njima i poznati insajder za transfere Nicolo Schira, pišu kako su primanja hrvatskog ofenzivca preveliki uteg za Inter. Interes za Perišića signalizirali su klubovi iz Bundeslige.
Sport / Nogomet | 07. 06. 2021. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sempreinter / Marcelo Brozović i Ivan Perišić

Iako mediji posljednjih godina redovito 'šalju' Ivana Perišća u novi klub, on je redove Inter napuštao jedino u sezoni 2019/20 kada ga je u redove Bayerna pozvao Niko Kovač.

Odradio je dobru sezonu u Muenchenu, osvojio trostruku krunu s klubom, a Bavarci su se dugo 'lomili' hoće li ga otkupiti ili ne, ali u konačnici se to nije dogodilo.

Vratio se Perija u grad mode, a iako je bio 'otpisan' od strane Antonija Contea, s vremenom se uspio nametnuti pa je tako ove sezone u konačnici upisao 42 nastupa u svim natjecanjima, a pritom je skupio pet pogodaka i jednako toliko asistencija.

Naslov prvaka Italije s Interom i dalje nije dovoljan da se ponovno ne piše o tome kako ga se u klubu žele riješiti.

Trener Conte je otišao, na njegovo mjesto stigao Simone Inzaghi, a izgleda kako su Ivanovi danu u Milanu odbrojani. Nekoliko talijanskih medija, a među njima i poznati insajder za transfere Nicolo Schira, pišu kako su primanja hrvatskog ofenzivca preveliki uteg za Inter.

Prema njihovim saznanjima Perišić godišnje zarađuje pet milijuna eura te ga je Inter zbog toga spreman pustiti godinu dana prije isteka ugovorne obveze, ukoliko dođe ponuda koju ne mogu odbiti.

Schira navodi kako su za Perišića zainteresirana dva, tri budnesligaša. Prilagodba na Bundesligu ne bi predugo trajala budući da je sjajni Vatreni ranije u karijeri igrao za Wolfsburg, Borussiju Dortmund i Bayern.

Inače, u nedjeljnom prijateljskom ogledu između Hrvatske i Belgije Perišić je na terenu proveo 80. minuta, a to mu je bio 101. nastup za Vatrene.

Ispred njega su samo Vedran Ćorluka (103), Ivica Olić (104), Josip Šimunić (105), Ivan Rakitić (105), Stipe Pletikosa (114), Darijo Srna (134) i Luka Modrić (138).

Kopirati
Drag cursor here to close