''Divljanje navijača''

Pecara suspendirana; klubu 3.000 KM kazne!

Stegovno povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine suspendiralo je stadion Pecara na dvije utakmice bez gledatelja, a NK Široki Brijeg kažnjen je sa 3.000 KM.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2019. u 17:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stegovno povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine suspendiralo je stadion Pecara na dvije utakmice bez gledatelja, a NK Široki Brijeg kažnjen je sa 3.000 KM.

"Danas nam je bio pun Dnevni red, imali smo dosta materijala, naravno javnost najviše zanima odluka o Širokom... Prema stanju koje smo imali danas, prema prijavama koje smo dobili od službenih osoba, odlučili smo kazniti Široki sa dvije utakmice bez navijača i 3.000 KM. To je službeno, odluka Prvostupanjskog povjerenstva", istaknuo je za SportSport.ba predsjednik Stegovnog povjerenstva NFSBiH Josip Roso.

Podsjećamo, incident se dogodio u srijedu tijekom utakmice osmine finala Kupa BiH, kada je isti bio prekinut na dvije minute zbog divljanja navijača domaćeg tima, a u drugom poluvremenu pogođen je Anel Hebibović, igrač gostiju.

Također, kazna očekuje i igrača Širokog Petra Franjića koji je dobio crveni karton i on će platiti novčanu kaznu od 500 KM i bit će suspendiran pet utakmica.

Pomoćni trener Sarajeva Dževad Šarić, koji je nogom u međunožje udario igrača Širokog Brijega, kažnjen s tri mjeseca zabrane vršenja dužnosti, a morat će i platiti 1.500 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close