18. kolo

Pavlović: S dvije pobjede u zadnja dva kola bila bi bolja i ukupna slika jeseni

Čelik će u nedjelju, u okviru 18. kola BHT Premijer lige ugostiti nogometaše banjalučkog Borca, od kojeg su u prvom ovosezonskom meču na gostovanju poraženi s 1:3.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2019. u 11:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelik će u nedjelju, u okviru 18. kola BHT Premijer lige ugostiti nogometaše banjalučkog Borca, od kojeg su u prvom ovosezonskom meču na gostovanju poraženi s 1:3.

Zeničani su sredinom tjedna ponovno jedan dan bili suspendirani zbog duga prema bivšem igraču Salki Jazvinu, ali su platili dug pa će u nedjelju moći igrati protiv Borca (13.00 sati), kojeg nisu savladali u zadnja tri meča.

''Borac je po formi rezultata i igre u ovom trenutku možda i vodeća ekipa lige. Imaju individualni kvalitet i igrače koji jednim potezom mogu riješiti utakmicu. Ali, s druge strane vjerujem i u nas. Dobro smo se spremili i želimo posljednju utakmicu ove polusezone pred našim navijačima odigrati dobro i osvojiti tri boda'', kazao je danas na press konferenciji prvi pomoćni trener Čelika Igor Jović.

Jović je dodao da se ne bi vraćao na loše izdanje u prošlom kolu, na gostovanju kod Tuzla Citya, jer je to 'ispričana priča'.

''Najbitnije je da, uz dobar pristup, uzmemo tri boda protiv Borca'', istaknuo je Jović, koji je najavio da su svi igrači u kombinaciji za sastav pa i Ermin Huseinbašić, koji je tijekom tjedna propustio nekoliko treninga zbog bolesti.

Prvi vratar Bojan Pavlović, koji je tijekom sezone iskazao najkonstantniju formu u zeničkom timu, istaknuo je kako su svi svjesni da nisu u najboljoj situaciji, ali nije želio komentirati ni tešku financijsku situaciju u klubu.

''Imamo priliku da u zadnja dva kola znatno poboljšamo sliku polusezone. S te dvije pobjede i ukupna bi slika jesenje polusezone bila bolja. Dobro smo se spremili i želimo upisati pobjedu protiv Borca'', poručio je Pavlović.

Borac je na petom mjestu s 29 bodova, dok je Čelik, kojem su oduzeta tri boda zbog neodigravanja utakmice 15. kola protiv Željezničara na Grbavici, sada sa 16 bodova na diobi devetog i desetog mjesta s tuzlanskom Slobodom.

Kopirati
Drag cursor here to close