Uoči susreta s Domžalama

Pavić: Široki će proći u drugi krug Europske lige

Pavić je Slovence označio kao blage favorite, ali, opet, nije propustio naglasiti kako Široki Brijeg igra kući i da će navijači u četvrtak vidjeti "ofenzivan Široki koji će strpljivo graditi akcije i pripaziti na ultraofenzivne Domžale".
Sport / Nogomet | 10. 07. 2018. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega u odličnom raspoloženju i s vjerom u pozitivan rezultat dočekuju četvrtak i prvi dvoboj prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu na Pecari protiv Domžala.

Trener Boris Pavić pohvalio je pristup i zalaganje svih nogometaša tijekom jednomjesečnih priprema, a iako je o slovenskom predstavniku govorio o superlativima, ni u jednom trenutku nije bio u dvojbi oko toga da će njegovi izabranici ''odigrati pravu utakmicu i uz pomoć navijača na Pecari ostvariti pozitivan rezultat koji će biti dovoljan za uzvrat, odnosno koji će nakon 180 minuta donijeti prolaz Širokom u sljedeću rundu kvalifikacija''.

Foto: Bljesak.info / Boris Pavić

Kao glavne poluge Domžala Pavić je izdvojio Ibričića i Ibraimija, a kao momčad odlični su u tranziciji, kompaktni i brzi. Uostalom, Slovence je označio kao ''blage favorite'', ali, opet, nije propustio naglasiti kako Široki Brijeg igra kući i da će navijači u četvrtak vidjeti ''ofenzivan Široki koji će strpljivo graditi akcije i pripaziti na ultraofenzivne Domžale''.

Pavić sastav nije želio otkriti, ustvrdio je tek da Dino Ćorić neće konkurirati, dok će Čabraju vjerojatno koristiti u određenoj mjeri.

Dražen Bagarić je kazao kako je pun samopouzdanja i da želi nastaviti golgeterski niz iz prošle sezone.

Foto: Bljesak.info / Dražen Bagarić

S Domžalama je imao iskustva u dvije prijateljske utakmice kada je postigao tri gola i želi nastaviti s takvom efikasnošću i u Europskoj ligi.

Josip Ćorluka je, pak, najavio nogometnu poslasticu i da će Široki na brzinu i tempo Slovenaca odgovoriti s ''više trke i bržu protočnost lopte nego u Premier ligi BiH''. ''Uz maksimalan respekt prema Domžalama, vjerujem da, ako uspijemo od prve minute nametnuti svoju igru, dobar rezultat neće izostati'', zaključio je Ćorluka.

Foto: Bljesak.info / Josip Ćorluka

Utakmica se igra u četvrtak, 12. srpnja, u 20:00 sati na stadionu Pecara, a izravan televizijski prijenos bit će na kanalu SportKlub 3. Na pressici je rečeno da gosti nisu najavili organizirani dolazak navijača tek će nekolicina simpatizera utakmicu promatrati iz svečane lože.

Također, NK Domžale će u srijedu u 19:15 sati u press centru na Pecari održati konferenciju za medije dok će u 20:00 sati odraditi trening.

Kopirati
Drag cursor here to close