Široki dočekuje Tuzlu City

Pavić: Premijer ligu otvoriti pobjedom protiv ambicioznog debitanta

Široki Brijeg u nedjelju na Pecari dočekuje debitanta u ligi Tuzlu City.
Sport / Nogomet | 21. 07. 2018. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europski san okončan je prebrzo, nes(p)retnim ispadanjem od Domžala već u prvom pretkolu. Vremena za plakanje, međutim, nema, valja se okrenuti domaćim izazovima i startu nove sezone u Premijer ligi BiH. O ambicijama Širokog i utakmici prvog kola protiv Tuzle Cityja (nedjelja, 20.30 sati, Pecara) na konferenciji za novinare govorio je šef stručnog stožera Boris Pavić.

''Naši ciljevi u domaćim natjecanjima uvijek su visoko postavljeni. Želimo biti polje plasirani nego u protekloj sezoni Premier lige BiH, znači više od četvrtog mjesta, a u Kupu BiH otići što dalje'', kazao je Pavić govoreći o ambicijama ''Plavo-bijelih'' u novoj sezoni.

Foto: Bljesak.info / Boris Pavić

Nedjeljnu utakmicu na startu na Pecari protiv novog premierligaša Tuzle cityja ocijenio je kao ''stvarno teško, možda i najtežu do sada'' s obzirom na činjenicu da se radi o utakmici protiv „momčadi koja je odlično vođena, koja je kompaktna, želi se potvrditi i koja ima visoke ambicije kao debitant'', spomenuvši pritom i primjere nekih ranijih uspješnih debitanata poput Mladosti, Metalleghea i Krupe. Unatoč respektu iskazanom prema gostima, Pavić je ipak bio kategoričan u zaključku kako očekuje da Široki Brijeg ''otvori Premijer ligu BiH pobjedom'', prenosi klupska stranica.

A na putu prema pobjedi protiv Tuzle Cityja, dodao je, trebat će iskazati emociju i entuzijazam s europskih utakmica protiv Domžala, osvježiti se, nametnuti ritam i posjed lopte. Posao bi trebao olakšati i prošireni igrački kadar (na raspolaganju će biti još Babić i Popović), a pri tome će svakako dobro doći i potpora navijača koji su bili na visokoj razini u Domžalama.

Kako je potvrđeno za Bljesak.info, NK Široki Brijeg će u ovoj utakmici prvi put u klupskoj povijesti zaigrati u novim crnim dresovima.

Foto: Bljesak.info / Boris Pavić
Kopirati
Drag cursor here to close