SP 2018

Pavard zabio najljepši pogodak SP-a, Modrić na trećem mjestu

Glasovalo je više od tri milijuna navijača, a prvo mjesto osvojio je Pavard koji je u susretu osmine finala sjajnim udarcem s više od 20 metara svladao argentinskog vratara.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2018. u 20:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji postignuto je 169 golova, a najljepši pogodak u izboru navijača postigao je francuski branič Benjamin Pavard u susretu protiv Argentine, dok je pogodak kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića u susretu protiv ''Gauča'' završio na trećem mjestu.

Glasovalo je više od tri milijuna navijača, a prvo mjesto osvojio je Pavard koji je u susretu osmine finala sjajnim udarcem s više od 20 metara svladao argentinskog vratara.

"Nisam previše razmišljao, samo sam je opalio. Bio sam oduševljen kada sam vidio da lopta ulazi u mrežu. Bio je to pogodak za 2-2 koji nas je vratio u život," kazao je 22-godišnji branič kojem je to bio prvi pogodak u dresu ''Tricolora''.

Video: Benjamin Pavard - Najljepši pogodak SP-a 2018.

Na drugom mjestu je pogodak Kolumbijca Juana Quintera u susretu protiv Japana. Vezni igrač Porta na posudbi u River Plati, je ''prevario'' suparnika pucavši iz slobodnog udarca po zemlji pri čemu je lopta prošla ispod živog zida i završila u golu, javlja Hina.

Trećim najljepšim golom World Cupa proglašena je majstorija Luke Modrića koji je u 80. minuti utakmice protiv Argentine fantastičnim udarcem s ruba kaznenog prostora savladao Willyja Caballera.

Bio je to pogodak koji je razriješio pitanje pobjednika, a do kraja susreta među strijelce se upisao i Ivan Rakitić za uvjerljivih 3-0 protiv Argentine.

10 najljepših pogodaka SP-a 2018:

1. Benjamin Pavard (Francuska, utakmica Francuska - Argentina 4-3)
2. Juan Quintero (Kolumbija, utakmica Kolumbija - Japan 1-2)
3. Luka Modrić (Hrvatska, utakmica Hrvatska - Argentina 2-0)
4. Cristiano Ronaldo (Portugal, utakmica Portugal - Španjolska 3-3)
5. Lionel Messi (Argentina, utakmica Argentina - Nigerija 2-1)
6. Denis Čerišev (Rusija, utakmica Rusija - Hrvatska 3-4 11m, 2-2)
7. Nacer Chadli (Belgija, utakmica Belgija - Japan 3-2)
8. Ahmed Musa (Nigerija. utakmica Nigerija - Island 2-0)
9. Ricardo Quaresma (Portugal, utakmica Portugal - Iran 1-1)
10. Toni Kroos (Njemačka, utakmica Njemačka - Švedska 2-1)

Kopirati
Drag cursor here to close