možda folira?

Paulo Dybala: Bilo bi vrlo teško uklopiti se u ekipu s Messijem

Sport / Nogomet | 11. 09. 2017. u 22:40 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči utakmice Lige prvaka između Barcelone i Juvetusa, napadač Stare dame Paulo Dybala pun je hvale za svog slavnog zemljaka Lionela Messija, ali napominje kako bi mu bilo prilično teško igrati uz njega u istome timu, jer igraju na sličnim pozicijama.

Uoči večerašnje utakmice (utorak) na Camp Nou, Dybala je rekao kako će biti teška, ali šanse za Juventus postoje. Njegov tim dolazi u Barcelonu bez petorice ključnih prvotimaca (Mario Mandžukić, Giorgio Chiellini, Sami Khedira, Claudio Marchisio, Juan Cuadrado).

"Svjesni smo da će nam se šanse pružiti i mi ih moramo iskoristiti. Iako je Barcelona s odlaskom Neymara izgubila važnoga igrača, njega će zamijeniti drugi, kvalitetan nogometaš. Barcelona je uvijek Barcelona", kaže mladi Argentinac.

Napominje kako se Juventus mora odlučno i dosljedno braniti, ne puštajući ključnim igračima Blaugrane nimalo slobodnoga prostora.

Naravno, uvijek je središnja tema Messi, pogotovo s obzirom na činjenicu da skupa igraju u reprezentaciji.

"Igrao sam s njim u našoj reprezentaciji i uvijek je veliko zadovoljstvo kad ti se pruži takva prilika. Od njega kao kolege iz našeg tima puno sam naučio", kaže Dybala.

Za sada ne namjerava napustiti Juventus jer se tamo izvrsno osjeća.

"Što donosi budućnost, ja to ne znam. Jako mi je dobro u Juventusu, nosim broj deset. Nije mi poznato ima li iskazanog interesa za mene, u klubu mi  o tome nitko ništa nije govorio. Žele da ostanem i budem dio projekta. Dok me Juventus i predsjednik kluba žele imati, ostat ću ovdje", kazao je Dybala, prenosi MARCA.

Kopirati
Drag cursor here to close