UEFA

Partizan kažnjen zbog navijača

Sport / Nogomet | 10. 07. 2017. u 12:18 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) kaznila je Partizan zabranom organiziranog odlaska navijača na jednu gostujuću utakmicu, što znači da srbijanski prvak neće imati podršku svojih navijača u uzvratnom susretu drugog pretkola Lige prvaka protiv Budućnosti u Podgorici.

Kako je priopćeno iz Partizana, klub je kažnjen zbog nesportskog navijanja na prošlogodišnjoj utakmici pretkola Europske lige protiv poljskog kluba Zaglebie.

"Odlukom disciplinskih organa UEFA-e, FK Partizan je izrečena zabrana organiziranog prisustva navijača na prvom gostujućem meču u kvalifikacijama. Ovo znači da sektor koji je propisan za navijače gostujućeg kluba, neće biti stavljen na raspolaganje FK Partizan i njegovim navijačima. Kazna je donijeta zbog neprimjerenog ponašanja i skandiranja jednog djela gledateljstva na utakmici s poljskim Zaglebjem prošle godine", navodi se u priopćenju, prenosi Tanjug.

Partizan je kažnjen i novčanom kaznom od 25.000 eura, kao i smanjenjem kapaciteta stadiona na prvoj domaćoj utakmici jednog od UEFA-inih natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close