Derbi kola

Parižani protiv Građana žele osvetiti prošlosezonski poraz u polufinalu

Trener PSG-a, Mauricio Pochettino, ne može računati na nekoliko krajnje važnih igrača kao što su Veratti, Ramos, Di Marija, Bernat, a nastup Lea Messija je također pod velikim upitnikom.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2021. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši PSG-a večeras u sklopu drugog kola Lige prvaka na svojem Parku prinčeva dočekuju moćni Manchester City Pepa Guardiole.

Pomalo nevjerojatno zvuči podatak da u ovaj ogled domaći sastav, za kojeg igraju igrači poput Mbappea, Neymara, Messija, Donnarumme, Wijnalduma, Hakimija, Ramosa... ne ulazi kao favorit, ali s druge strane, kad znamo kakve sve igrače na raspolaganju ima Pep Guardiola, nije ni čudo što su u ovom dvoboju svih ishodi mogući.

Trener PSG-a, Mauricio Pochettino, ne može računati na nekoliko krajnje važnih igrača kao što su Veratti, Ramos, Di Marija, Bernat, a neće biti ni Gharbija, Kurzawe i Dagbe. Pored svih ovih silnih problema, nastup Lea Messija je također pod velikim upitnikom.

S druge strane, nije ni Pepu situacija idealna, ali je ona puno manje problematična nego kod domaćina. Sigurno neće biti suspendiranog Mendyja i ozlijeđenog drugog vratara Steffena, dok su upitni nastupi mladog Delapa, preporođenog Gundogana i Guardiolinog miljenika Zinchenka.

Građani su trenutno vodeća momčad Skupine A. U prvom ogledu Parižani su u potpunosti podbacili odigravši skromnih 1:1 s Club Bruggeom, dok je City u ljepotici prvog kola Lige prvaka razbio RB Leipzig s ogromnih 6:3.

Kopirati
Drag cursor here to close